Naar de tandarts? Zorg dat je gedekt bent door een gepaste verzekering!

tandverzekering

Wellicht behoor jij tot de gelukkigen die weinig problemen met zijn tanden kent. Dat is heel fijn, maar op een goed moment is er wel eens wat met je tanden. Dit is normaal, want veroudering is een natuurlijk proces. Nu denk je misschien: ‘Tijd genoeg’, maar dat kan riskant zijn. Er zijn van die dingen in het leven die je niet te lang moet uitstellen; je gebit is daar één van. Tandsteen verwijderen, tanden trekken, ontstekingen behandelen…dat zijn dingen die nog wel (gedeeltelijk) gedekt worden, zolang je ieder jaar langs de tandarts gaat. Doe je dat niet, dan moet je het eerstvolgende jaar daarop alles zelf betalen voordat je in de toekomst weer kan claimen.
Dit zijn de voordeligste tandverzekeringen!

We snappen dat je weinig zin hebt om over de tandarts na te denken. Die boor, die brengt negatieve gevoelens naar boven. Het is ook angstaanjagend om een dergelijk apparaat in je mond geduwd te krijgen; dat geluid alleen al. Maar uiteindelijk is het in je eigen voordeel, want tandpijn is nog erger. Iedereen kent het wel: tanden zijn gevoelig en de pijn kan door merg en been gaan. Als je tandpijn hebt, is het kwaad meestal al geschied. Je zult er dan toch aan moeten, en hopen dat het niet om een brug of kroon gaat; dat kan een flink pak geld kosten. Je komt heel wat geruster binnen bij de tandarts als je dan een aanvullende verzekering hebt, want het is al stressvol genoeg. En een gezonde mond met mooie tanden is het zeker waard.

Weet je dat het ook heel in is om als volwassene een beugel aan te laten meten? Veel mensen hebben prima tanden, maar die kunnen schots en scheef staan. Vroeger was het wellicht financieel niet haalbaar om je gebit netjes te krijgen, maar ondertussen kan je situatie veranderd zijn. Het is absoluut niet iets om je voor te schamen. Sterker nog, je zal worden je bewonderd om de zorg voor je gebit. En zoveel twintigers, dertigers of zelfs nog ouder die tegenwoordig een beugel of blokjes hebben. Bedenk wel dat een aanvullende verzekering een opbouwperiode nodig heeft. Plan dus voorruit om een flink deel van die kosten weer terug te krijgen, en wacht niet te lang met het afsluiten van een tandverzekering.
Dit zijn de voordeligste tandverzekeringen!

Je kunt via de links alvast zien welke mutualiteiten aanvullende tandverzekeringen aanbieden. Daarna is het een kwestie van goed de voorwaarden doorlezen en uitvinden wat er bij wie wordt verzekerd en hoeveel premie je betaalt. Probeer een middenweg te vinden tussen de goedkoopste en de beste verzekering. Maar wie weet, dit zou bij een en dezelfde aanbieder kunnen zijn. Vergelijk de verzekeraars door naar hun websites te gaan en een gratis offerte aan te vragen. Afhankelijk van wat je zoekt, kan je heel gemakkelijk een verzekering op maat vinden die bij jouw budget past. Een bezoek bij de tandarts met een extra verzekering op zak zorgt voor gemoedsrust. Maak van je mond je visitekaartje en zorg voor een stralende lach stralend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.