Vergelijk hier tandverzekeringen van alle aanbieders!

tandverzekering

Een mooie auto, dat wil iedereen. Want daarmee kan je in de buurt rondrijden en iedereen laten zien wat voor moois je kon kopen. Maar een mooi gebit, dat komt vaak maar als laatst. Nochtans heb je daar veel meer voordelen aan. Je tanden moeten een lange tijd meegaan, veel langer dan een auto, dus je moet ze goed verzorgen. En met een tandverzekering kan je ze in goede staat houden. Welke aanbieders zijn op de markt en hoeveel kost een tandverzekering.

Het overzicht van alle tandverzekeringen: klik hier!

Je kan er haast niet meer naast kijken, elke mutualiteit heeft wel een tandverzekering in hun aanbod. Het lijkt wel een nieuwe hype onder de ziekteverzekeringen. Je kan je tanden een beter verzorging bieden met een tandverzekering die je maandelijks betaald. Nu betaal je ook al je ziekteverzekering jaarlijks. En een aanvullende  verzekering gaat ook periodiek, om de drie maanden bijvoorbeeld. Dat is net hetzelfde met een tandverzekering, op basis van een periodieke betaling geniet jij van de zekerheid dat je terugbetaling kan genieten voor je tandproblemen.

 

De gewone tandproblemen die zijn altijd al terugbetaald geweest door de gewone mutualiteit. Foto’s laten maken van je tanden, tandsteen verwijderen, gaatjes vullen, tanden ontzenuwen enzovoort. Er zijn een ganse reeks werken die je door je tandarts kan laten doen en waar je nog terug betaling voor geniet. Daar hoef je je nog geen zorgen om te maken. Hier is wel een verandering in gekomen dat je jaarlijks bij de tandarts moet gaan om het jaar daarop nog terugbetaling te kunnen krijgen. Maar het is voor andere ingrepen waar een verzekering nu in kan tussenkomen. En daar kan je je heel wat geld mee besparen.

 

Ingrepen zoals een beugel, kroon of brug, je tanden laten bleken. Daar komt de gewone ziekteverzekering niet in tussen. Ze vinden dat dit zaken zijn waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Als je tanden scheef staan en je nooit bij de tandarts geweest bent dan laat je blijken niet veel in te zitten met je tanden en zijn ze ook niet goed onderhouden. Een verzekering wil daar dan niet tussenkomen, want het is je eigen fout geweest dat je geen verzorgde tanden hebt. Met een tandverzekering kan je toch nog een deel van de kosten terug trekken. Het plaatsen van een beugel kost heel wat geld, en afhankelijk van de soort ingreep kan je tot ongeveer 1200 euro terug trekken. Dat deel krijg jij dus terug na de ingreep, dat scheelt toch al heel wat geld, niet?

 

Je tanden laten bleken, het komt meer en meer voor. Iedereen wil er wel goed uitzien en heeft daar vaak aardig wat geld voor over. Maar het is en blijft een dure affaire en die moet jij helemaal alleen betalen. Met een tandverzekering kan je  hier dus een stuk van terug krijgen. Het hangt er wat van af, maar de ene terugbetaling kan vanaf dag 1 als je de tandverzekering afgesloten hebt. De andere kan pas vanaf het 1e jaar. Dat moet je dus eens goed bekijken wanneer je informatie gaat inwinnen. Je kan makkelijk iemand van de mutualiteit bij je thuis laten komen om meer informatie te verkrijgen. Zo kan je pas goed vergelijken, welk aanbod je het meest aanspreekt en waar je het meeste geld kan uithalen.

 

Een tandverzekering is dus iets wat je zeker in huis moet halen. Het kost amper iets, met de maandelijkse betalingen voel je het niet in je portefeuille. En als je dan eens een zware ingreep moet laten gebeuren dan betaald de tandverzekering je een groot stuk terug. Reden genoeg dus om vandaag nog in te tekenen en je een pak voordeel erbij te halen. In je vriendenkring zullen er zeker al mensen zijn die aangesloten zijn en al hun voordeel gebruikt zullen hebben bij één of ander tandprobleem. Ook al heb je goede genen en goede tanden, er komt toch eens een moment dat er iets moet gebeuren, en dan heb je maar best een tandverzekering

Tandverzekering zoeken? Gewoon hier klikken!

Iedereen wil de beste zorgen voor zichzelf, met een tandverzekering kan je het beste voor je eigen goed doen en zo zeker zijn van een lange en voordelige tandverzekering. Je tandarts zal blij zijn als hij weet dat jij de beste zorgen wil doen aan je tanden. Geef toe, een pijnlijke tand is helemaal niet leuk en wil je zo snel mogelijk uit je lijf. Met een tandverzekering kan je op een gans ander niveau met je tanden omgaan en voor een levenslang goed resultaat gaan.

Let op: geld lenen kost ook geld.